Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Draaiboek Online

Draaiboek Online

Essenhof heeft in beide Aula's een moderne, digitale regiekamer. Hier zorgen de medewerkers voor de audiovisuele ondersteuning van de afscheidsbijeenkomsten. Als u dit aangeeft, kunnen zij voor opnames zorgen die u na afloop van de uitvaart aan de nabestaanden kunt geven. Hier wordt een bescheiden tarief voor in rekening gebracht.

Muziek en Beeldmateriaal

 

Essenhof heeft voor de nabestaanden het gebruiksvriendelijke portaal "Online Draaiboek" laten ontwikkelen. U bent daarmee de regisseur van de uitvaartplechtigheid met (bijna) onbegrensde mogelijkheden. Het portaal is zo ingericht dat de werking direct duidelijk zou moeten zijn. Mocht u toch nog zaken tegenkomen en of vragen hebben dan nodigen wij u uit deze te stellen op e-mail adres of op 078-7705295.

 

Spelregels

 

Na een bevestiging van de boeking ontvangt u een code van ons voor Draaiboek Online. Dit is een unieke code waarmee u de online plechtigheid kunt ontwerpen. Wanneer u de muziek en foto's in het systeem heeft toegevoegd kunt u de dienst indienen. De online plechtigheid dient  uiterlijk om 15.00 uur op de laatste werkdag voorafgaand aan de dag van de uitvaart te zijn aangeleverd. De zaterdag geldt hierbij niet als een werkdag. Wanneer u de muziek en/of het beeldmateriaal te laat aanlevert, dat wil zeggen: korter dan 24 uur van te voren, dan betaalt u een toeslag.Het kan voorkomen dat voor het inlezen van de muziek en het klaarzetten van de presentatie extra personeel bij de Essenhof nodig is. Wanneer de voorbereidingstijd langer duurt dan 30 minuten, wordt hiervoor een toeslag in rekening gebracht.


                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen