Spring naar inhoud
  • KantoorIn deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Nieuws en agenda Oproep aan belanghebbenden voor graven Zuidendijk en Essenhof

Oproep aan belanghebbenden voor graven Zuidendijk en Essenhof

Van de onderstaande particuliere graven zijn de namen of de adressen van de rechthebbenden niet meer actueel of zijn de rechthebbenden overleden. Bent u rechthebbende of bent u op een andere manier belanghebbende? Wij verzoeken u zich te melden bij de administratie van de gemeentelijke begraafplaatsen, zodat u de uitgiftetermijn kan verlengen.


Als een reactie uitblijft, vervallen de rechten aan de Gemeente Dordrecht en worden de graven geruimd. Dit gebeurt een jaar na datum van publicatie. 
Het betreffen twee publicatiedata voor de PDF-bestandZuidendijk (223 kB): 24-10-2016 en 5-12-2016 en voor de PDF-bestandEssenhof (208 kB) is de publicatiedatum van de oproep ook 5-12-2016. De betreffende publicatiedata van de oproepen aan belanghebbenden staan ook in de onderstaande documenten vermeld.


Wilt u meer informatie? U kunt contact opnemen met de administratie van de gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium Essenhof aan de Nassauweg 200, 3314 JR Dordrecht, telefoon 078-7708747. U kunt ook een e-mail sturen naar essenhof@dordrecht.nl


De PDF-bestandlijst (223 kB) van de Zuidendijk (klik op de link).

De PDF-bestandlijst (208 kB) van de Essenhof.zuidendijk
Dordt Duurzaam


Gemeente Dordrecht

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen