Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

De weg vinden

Weet u waar u moet zijn op Essenhof?

 

Herkent u het? Op een rouwkaart of afspraakbevestiging staat dat u op Essenhof wordt verwacht. Daar aangekomen blijkt het echter nog niet zo duidelijk te zijn waar u precies naartoe moet lopen.

Want wist u dat er maar liefst 4 gebouwen zijn met familiekamers, 4 aula’s, een uitvaartcentrum, een crematorium, een begraafplaats, een steenhouwerij, twee koffiekamers, twee spreekkamers voor asbestemmingen, twee regiekamers en een bloemist?

 

Het imago van Essenhof blijkt bij bezoekers en bij inwoners van Dordrecht het beeld op te roepen van het totaal aan gebouwen en de daaruit verleende dienstverlening op de locatie aan de Nassauweg.
In de praktijk betekent dit dat bezoekers bij aankomst soms niet weten of ze bij uitvaartonderneming D&O (Dordrecht en Omstreken) worden verwacht of bij de gemeentelijke begraafplaats en crematorium Dordrecht. Het gebeurt regelmatig dat bezoekers in eerste instantie niet het juiste gebouw binnenkomen.


Om meer duidelijkheid te krijgen op het terrein van Essenhof wordt momenteel onderzocht op welke wijze aanduidingen bij de ingang en op het terrein geplaatst zouden kunnen worden die ook echt de weg wijzen. Als bezoeker van de locaties aan de Nassauweg (gedeelde ingang van nr 190 en 200), kunt u ons helpen door aan te geven wat u denkt dat hierbij helpt. Door onderstaande enquête in te vullen die u een paar minuten tijd kost, kunt u ons letterlijk op weg helpen de juiste aanduidingen te realiseren.


MS Word-bestandKlik hier om de enquête te openen (30 kB)Administratie en informatie

                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen