Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Open Dag Essenhof

Op zaterdag 15 oktober opent Essenhof zijn deuren weer voor het publiek. De prachtig verbouwde aula De Biesbosch is geopend voor publiek.

Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 15.30 uur een kijkje nemen in het Merwedepaviljoen, de nieuwe locatie voor uitvaartdiensten in de buitenlucht. Bezoek en bekijk ook het gedenkpark, de TussenTijdTuin en de monumentale aula Thuredrith. Medewerkers geven uitleg over het crematorium. Het is ook mogelijk om een rondleiding te krijgen over het park door een ervaren medewerker die veel kan vertellen. Op het terrein en in de ruimtes staan vertegenwoordigers met urnen, kisten, bloemen, rouwauto's en een tentoonstelling over rouwfotografie. Tijdens de Open Dag klinkt er live muziek van een harp, orgel en piano.

Lezingen

St├ęphanie Beijnes, expert rouw en verlies, verzorgt om 13.00 uur een lezing over rouwverwerking. Michael Monden, expert van ASK Advies geeft drie lezingen van circa 20 minuten om 11.00, 12.00 en 14.00 uur over erfrecht en levenstestamenten.          Biesbosch Aula

                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen