Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Nieuws en agenda 12 november 2023 Matinee Villa Tröst

12 november 2023 Matinee Villa Tröst

Voor een ieder, die ervaart wat verlies betekent in zijn of haar leven, organiseren we ieder jaar een serie concerten. Per concert worden er uiteenlopende muzikale stijlen, zoals klassiek, middeleeuwse muziek, luisterliedjes enz. ten gehore gebracht.


Op zondagmiddag 12 november a.s. organiseert Villa Tröst om 1500 uur weer een prachtig concert in de Thuredrith aula op Gemeentelijk begraafplaatsen en crematorium Essenhof.


De Spaanse Xabier Gullón Eigarresta studeerde klarinet onder leiding van prof. Isaac Rodriguez en behaalde de hoogste cijfers. Tijdens zijn carrière werd zijn spel gewaardeerd met verschillende prijzen en beurzen en omschreven als virtuoos en adembenemend.
Hij is een actieve kamermuzikant en treedt vaak op met muzikanten van orkesten in Parijs, het Mozarteum Orchester en het Brussels Phillarmonic.


Rocio Bolaños del Pozo, eveneens afkomstig uit Spanje, heeft een passie voor orkest- en kamermuziek. Ze rondde haar studie fluit in 2015 in Spanje af met de hoogste kwalificaties. In 2016 startte ze haar bachelor in Berlijn bij de Bairenboim-Said Akademie. Ze won een beurs en vervolgde haar studie in Antwerpen. In 2019 verhuisde ze naar Nederland waar ze onlangs haar masterstudie voltooide. Ook Rocio heeft een aantal (inter-)nationale prijzen gewonnen.
Momenteel combineert ze haar orkestactiviteiten met kamermuziek en lesgeven. Dit doet zij ook projectmatig o.a. in Columbia, Panama.


Wij nodigen u van harte uit om dit Tröst Matinee bij te wonen en mee te beleven.
Na afloop bent u van harte welkom in de Villa aan de achterzijde van de begraafplaats voor een kopje koffie/thee en iets lekkers.


Voor meer informatie en het reserveren van een plaats ad € 10,- zie de website van Villa Tröst.

                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen