Spring naar inhoud
  • KantoorIn deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Nieuws en agenda Fotoworkshop begraafplaats Essenhof

Fotoworkshop begraafplaats Essenhof

Gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium Essenhof faciliteert op zaterdag 3 november een workshop 'Fotograferen op de begraafplaats'.

Onder leiding van de professionele fotograaf Rob van der Pas wordt er gefotografeerd op het monumentale gedeelte van de begraafplaats. De prachtige locatie en de mooie herfstkleuren lenen zich hier uitstekend voor. Er heerst een weldadige rust op de begraafplaats en de omgeving is vredig en fraai. Het herfstlicht en de kleuren van de bladeren doen de rest.


herfst bij Essenhof

Start workshop

De workshop begint om 10.00 uur in de Thuredrith Aula met koffie en thee en een korte presentatie waarin technische en inhoudelijke aspecten aan bod komen. De fotowandeling start om 10.45 uur. De workshop duurt tot 12.00 uur. Deze ochtend is geschikt voor iedereen die diepgang en creativiteit zoekt in fotografie.

Na afloop

Deelnemers sturen de 3 beste foto's naar Rob. Hij geeft hierop feedback. De prijs van de workshop is € 45,00 p.p. Locatie: Gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium Essenhof, Nassauweg 200 in Dordrecht.

Opgeven kan via emailadres mail@robvanderpas.nl. Dit kan tot 31 oktober.

Dordt Duurzaam


Gemeente Dordrecht

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen