Spring naar inhoud
  • KantoorIn deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Nieuws en agenda Zaterdag 7 oktober Open Dag Essenhof

Zaterdag 7 oktober Open Dag Essenhof

Simone van der Klooster

Open Dag Essenhof 7 oktober 2017

Zaterdag 7 oktober zet Essenhof, gemeentelijke begraafplaatsen en crematorium, haar deuren open. Tussen 10.00 en 15.00 uur zijn er verschillende activiteiten. Deze Open Dag wordt georganiseerd om de bezoekers te informeren over de keuzemogelijkheden bij begraven en cremeren.

Programma

Bezoekers worden ontvangen in de hal van de Biesbosch Aula, het witte ronde hoofdgebouw. Van daaruit zijn er rondleidingen naar de familiekamer, het crematorium en de Biesbosch aula. In de koffiekamer is er iets te drinken en zijn medewerkers aanwezig voor verdere uitleg en om diverse vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn op verzoek rondleidingen mogelijk in de Thuredrith Aula en langs bijvoorbeeld de nieuwe wandgraven, oude monumenten of de Herinneringsboom op de begraafplaats.

Route

Wij heten u van harte welkom aan de Nassauweg 200 te Dordrecht. U kunt tegenover de hoofdingang van Essenhof of in de directe omgeving drie uur gratis parkeren met een blauwe parkeerschijf. De zalen en voorzieningen op Essenhof zijn toegankelijk voor mindervaliden.


Lees het interview van directeur Pauline Harmsen over deze Open Dag.

Dordt Duurzaam


Gemeente Dordrecht

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen