Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Ondernemersinformatie Beeld en geluid

Beeld en geluid

Essenhof heeft in beide Aula's een moderne, digitale regiekamer. Hier zorgen de medewerkers van het team Crematorium & Aula voor de audiovisuele ondersteuning van de afscheidsbijeenkomsten. Als u dit aangeeft, kunnen zij voor opnames zorgen die u na afloop van de uitvaart aan de nabestaanden kunt geven. Hier wordt een bescheiden tarief voor in rekening gebracht.


Muziek

Er is een PDF-bestanduitgebreid muziekboek (629 kB) dat wij regelmatig aanvullen met nieuw materiaal. Nabestaanden kunnen er ook voor kiezen om 'eigen' muziek aan te leveren. Dit kan op meerdere manieren:

  • op cd in audio formaat (.wav-bestand);
  • digitaal via www.wetransfer.com. WeTransfer is een gratis down- en upload-dienst waarmee u grote bestanden tot 2 Gb kunt verzenden. U kunt de e-mail via WeTransfer versturen naar essenhof.regiekamer@dordrecht.nl;
  • via mp3-bestand op een usb-stick.

Beeldmateriaal

Zowel in de Biesbosch Aula als de Thuredrith Aula is een beeldpresentatie mogelijk. Hiervoor zijn lcd-schermen aanwezig.


Het beeldmateriaal kan de presentatie zijn van een enkele foto, die gedurende de hele uitvaartplechtigheid op het scherm wordt vertoond of een presentatie van verschillende foto’s of films.


U kunt presentaties het beste aanbieden als PowerPoint-bestand op dvd, usb-stick of digitaal via de website www.wetransfer.com. U kunt de e-mail via WeTransfer versturen naar essenhof.regiekamer@dordrecht.nl.


Spelregels

  • Muziek of beeldmateriaal levert u minimaal 24 uur aan vóór de dag van de uitvaart. Aanleveren kan op de Essenhof zelf of u stuurt het digitaal toe.

  • Wanneer u de muziek en/of het beeldmateriaal te laat aanlevert, dat wil zeggen: korter dan 24 uur van te voren, dan betaalt u een toeslag.

  • Het kan voorkomen dat voor het inlezen van de muziek en het klaarzetten van de presentatie extra personeel bij de Essenhof nodig is. Wanneer de voorbereidingstijd langer duurt dan 30 minuten, wordt hiervoor een toeslag in rekening gebracht.

                    trost logo
  ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen