Spring naar inhoud
  • KantoorIn deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Ondernemersinformatie Nieuws Tarieven 2018 en beschikbaarheid Thuredrith Aula

Tarieven 2018 en beschikbaarheid Thuredrith Aula

Simone van der Klooster

Dit zijn de PDF-bestandnieuwe tarieven voor 2018 (2820 kB). In de Heffingsverordening zijn de tarieven voor de zogenaamde lijkbezorgingsrechten opgenomen, zoals deze door de gemeenteraad zijn vastgesteld.

Zoals gebruikelijk zijn er enkele tariefsverhogingen toegepast (gemiddeld 3%), maar een aantal tarieven is dit jaar ook gelijk gebleven! Zo zijn de grafrechten voor een particulier graf of urnengraf opnieuw niet verhoogd, en ook de prijs voor het gebruik van het mortuarium bleef gelijk. Verheugend is bovendien dat de toeslagen bijzondere tijden bijna allemaal zijn komen te vervallen! Op werkdagen na 18.00 uur en op zaterdagen gelden nu dezelfde tarieven voor het accommodatiegebruik als op reguliere werkdagen tot 18.00 uur. De toeslag op zaterdagmiddag voor een begrafenis of crematie zonder accommodatiegebruik blijft echter gehandhaafd.

De tarieven voor de consumpties zijn ten opzichte van 2017 gelijk gebleven. In PDF-bestandonze cateringbrochure (5547 kB) treft u de diverse mogelijkheden aan voor koffie, thee, lunch, high-tea en borrelarrangementen.

Beide brochures zijn in gedrukte versies af te halen bij Essenhof; maar kunt u ook downloaden via onze website https://www.essenhof.nl/essenhof/brochures

Thuredrith aula


Vanaf 8 januari 2018 zal de Thuredrith Aula gedurende 10 dagen niet beschikbaar zijn voor uitvaarten. Een groot deel van het stucwerk moet worden vernieuwd en er zijn reparaties nodig aan de glas-in-lood-ramen aan de achterzijde. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond ontvangen wij u graag in een opgeknapte aula. Met dank voor uw begrip.

Dordt Duurzaam


Gemeente Dordrecht

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen