Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Ondernemersinformatie Reserveringen Aanvangstijden en verblijfsduur

Aanvangstijden en verblijfsduur

Thuredrith AulaDe meeste begrafenissen en crematies op Essenhof vinden plaats op werkdagen tussen 09.00 en 18.00 uur of op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Hiervoor gelden de standaardtarieven voor het begraven, cremeren en het gebruik van de aula of/en koffiekamer.


Het hangt af van andere reserveringen en van de interne bedrijfsvoering of de gewenste tijden beschikbaar zijn. Ook de aard van de dienstverlening is hierop van invloed. Wanneer de familie bijvoorbeeld aanwezig wil zijn bij de invoer in de crematieoven, dan gelden hiervoor specifieke mogelijkheden en moet hiervoor een aparte afspraak worden ingepland.


.Bij elke uitvaart op Essenhof bepaalt u van te voren, dus op het moment van reservering, hoe lang u gebruik wilt maken van de beschikbare accommodatie.

Het basistarief voor de Biesbosch Aula is gebaseerd op een standaardtijd van 60 minuten.


De minimaal te reserveren standaardtijd voor het gebruik van de Thuredrith Aula bedraagt 90 minuten.

U kunt bij de reservering deze tijden naar behoefte verlengen met tijdseenheden van 30 minuten. Daarbij bepaalt u zelf of u deze extra tijd in de aula of in de koffiekamer wilt doorbrengen.

Bij begrafenissen dient u bij uw reservering ook rekening te houden met de extra tussentijd die nodig is voor de gang naar het graf.


Het is belangrijk dat u voldoende tijd reserveert omdat de accommodatie na het verstrijken van de gereserveerde tijd over het algemeen niet beschikbaar is voor uitloop of verlengingen.


                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen