Spring naar inhoud
  • bloemen

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Uitvaart Beeld en geluid

Beeld en geluid

.

Beide aula’s hebben een goede akoestiek en lenen zich prima voor levende of instrumentale muziek. De Biesbosch Aula beschikt standaard over een vleugel. In de Thuredrith Aula is een orgel aanwezig. Het is van belang dat u uw wensen van te voren goed afstemt met de medewerkers van Essenhof.

 

Geluidsinstallatie

Er zijn op Essenhof een moderne geluidsinstallatie en een digitaal muzieksysteem aanwezig. Er is keuze uit PDF-bestandeen uitgebreid repertoire (629 kB) van klassieke, religieuze en hedendaagse werken. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen muziek aanleveren bij de regiekamer van Essenhof. Dit moet wel minimaal 24 uur van te voren, zodat de muziek kan worden ingelezen en de nummers in de juiste volgorde kunnen worden klaargezet. We hebben de PDF-bestandspecificaties (44 kB) voor het aanleveren van uw eigen muziek- en beeldbestanden voor u op een rijtje gezet.

 

.Dvd's

Er zijn schermen waar dvd’s en andere digitale opnamen en presentaties getoond kunnen worden. U dient zelf, of via de uitvaarleider, zorg te dragen voor het aanleveren van beeldmateriaal.
Het is zeer raadzaam om uiterlijk een dag van te voren een en ander even af te stemmen met de medewerkers van de Essenhof, zodat de presentatie naar wens kan verlopen.

 

Opname

Tegen een kleine meerprijs kan een cd-opname van de afscheidsbijeenkomst gemaakt worden. Ook een dvd-opname is mogelijk, op voorwaarde dat dit op tijd wordt afgesproken. Geeft u daarbij duidelijk aan welke onderdelen van de plechtigheid u wel of niet geregistreerd wilt hebben.

 

Ringleiding

In de zalen is ringleiding aanwezig voor slechthorenden.


Dordt Duurzaam


Gemeente Dordrecht

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen