Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Villa Tröst

Villa Tröst

Villa Tröst biedt aandacht en een rustige plek aan mensen in de rouw. Rouw kan verschillende oorzaken hebben; bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, perspectief, gezondheid of werk.

Zij bieden een gevarieerd aanbod van activiteiten en workshops, zoals wandelen, een schrijfgroep of verwerkingskunst. De activiteiten zijn erop gericht deelnemers innerlijke rust en ruimte te bieden, een lichtpuntje in de dag te zijn en te ondersteunen een (nieuwe) balans te vinden. 

Luisterend oor

Als je een graf hebt bezocht, na een uitvaart, op een herdenkingsdag of een ander betekenisvol of verdrietig moment; de thee of koffie staat klaar en getrainde vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden een luisterend oor.

Centraal staat het vertrouwen dat mensen uit de samenleving er voor elkaar willen en kunnen zijn. Vanuit de wetenschap dat luisteren naar iemands verhaal de effectiefste reactie is na een verlies. 


open deur

Meer informatie

Op de website van Villa Tröst vindt u meer informatie. Ook ligt er bij de receptie van Essenhof (gebouw administratie en informatie) een mooie folder voor u klaar. 


De contactgegevens van Villa Tröst zijn:


Villa TrösT Drechtsteden

Dubbeldamseweg Zuid 183

3314 JD Dordrecht

06-27261163 (tijdens openingstijden)

info@villatrost.nl


                    trost logo
  ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen