Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Ondernemersinformatie Archief Tariefaanpassing m.i.v. 1 mei 2017

Tariefaanpassing m.i.v. 1 mei 2017

Graag willen wij u enige opheldering verschaffen over de gang naar het crematorium in aanwezigheid van de nabestaanden en het bijbehorende tarief.


Wij hanteren hiervoor momenteel twee verschillende toeslagen:
• een tarief van € 75,- bij inbreng met nabestaanden (tot ingang crematorium);
• een tarief van € 150,- bij invoer met nabestaanden (ontvangst in ovenruimte).


Los van de verwarring die er soms ontstaat over welk tarief in welke situatie wel/niet van toepassing is, realiseren wij ons ook dat de dienstingang, waar wij helaas ook genoodzaakt zijn onze rijdende baren en bloemen te stallen, niet altijd een waardige aanblik toont voor nabestaanden die op die plek afscheid willen nemen van de overledene. Daarom zullen wij met ingang van 1 mei 2017 het tarief van € 75,- voor de inbreng met nabestaanden tot aan de ingang van het crematorium niet meer in rekening brengen.


Wanneer de nabestaanden mee willen naar de ovenruimte (en daar eventueel bij de invoer van de kist aanwezig willen zijn) blijft de toeslag van € 150,- van kracht. Dit in verband met de inzet van extra personeel en het vrijhouden van de crematieoven.


Wij vertrouwen op uw instemming en begrip voor deze maatregel. Met dank aan de ondernemers met wie wij hierover het gesprek mochten voeren.

                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen