Spring naar inhoud
  • Kantoor

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Ondernemersinformatie

Ondernemersinformatie

.Introductie

Bent u (beginnend) uitvaartleider of -ondernemer en komt u voor het eerst met een overledene en zijn of haar familie naar Essenhof?
In dat geval raden wij u aan om voorafgaand aan de (opbaring en) uitvaart contact op te nemen en u goed te laten informeren over de dienstverlening en de bijbehorende gang van zaken op Essenhof.


Wat zijn de mogelijkheden voor begraven en cremeren? Hoe is de inrichting en logistiek van beide Aula's en waarin verschillen zij?

Welke personele en materiele ondersteuning kunt u verwachten?

Graag nodigen wij u uit voor een kennismakingsbezoek en een rondleiding. U kunt hiervoor een afspraak maken met het hoofd Uitvaarten via het algemene telefoonnummer van Essenhof, 078 - 770 8747.


Informatie en communicatie

Als uitvaartondernemer bent u een onmisbare schakel in de dienstverlening aan de nabestaanden. U bent vaak de eerste die men spreekt na een sterfgeval en het is aan u om de familie zo goed mogelijk te begeleiden bij het afscheid.

Correcte en volledige informatie is daarbij onontbeerlijk. Voor een optimale klanttevredenheid is het dan ook van belang dat u uw rol als ambassadeur van Essenhof zo goed mogelijk vervult. Onze website heeft hierbij een belangrijke functie. We hopen dat u kennis neemt van alle informatie die we hier aanbieden.


U kunt dagelijks bij ons terecht met al uw vragen of opmerkingen over het aanbod en de werkwijze van Essenhof. Graag horen we ook van u terug wat de nabestaanden met wie u in contact bent hierover te melden hebben.

Tenslotte wijzen we u op onze aanvullende brochures. Deze zijn ook op papier verkrijgbaar en kunnen door u verspreid worden onder uw (collega's en) cliĆ«nten.Nieuwsberichten

Voor alle wijzigingen in de dienstverlening die van belang zijn voor uitvaartondernemers beschikt Essenhof over een uitgebreid relatiebestand.

                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen