Spring naar inhoud
  • bloemen

In deze ultieme stilte


- alle streven voorbij -


zingen de merels


om het hardst

 


(Jan Eijkelboom)

Home Uitvaart Aanvangstijden

Aanvangstijden

.De meeste begrafenissen en crematies op Essenhof vinden plaats op werkdagen tussen
09.00 en 18.00 uur of op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur. Voor de avonduren tussen 18.00 en 21.00 uur en op zaterdagen van 13.00 tot 17.00 uur geldt een speciaal tarief voor het gebruik van de accommodaties. Het hangt af van andere reserveringen en van de interne bedrijfsvoering, of de door u gewenste datum en tijdstip mogelijk zijn.
Ook het soort uitvaart dat u wenst is hierop van invloed.

Mocht u langer gebruik willen maken van de accommodatie, of wilt u bijvoorbeeld bij een crematie mee naar de ovenruimte om bij de invoer van de overledene aanwezig te zijn, dan is dat bespreekbaar. Uiteraard doen wij ons uiterste best om – meestal via uw uitvaartondernemer – tot een geschikte reservering te komen die aansluit bij uw voorkeuren.

 

Verlenging verblijfsduur

Bij elke begrafenis of crematie op Essenhof bepaalt u van te voren hoe lang u gebruik wilt maken van de accommodatie. De standaardtijd voor de Biesbosch Aula is een uur. De Thuredrith Aula vereist een minimale reservering van 90 minuten. U kunt deze tijden naar behoefte verlengen met eenheden van een half uur, waarbij u zelf bepaalt of u meer tijd in de aula of in de koffiekamer wilt doorbrengen. Het is belangrijk dat u verlengingen van te voren goed afspreekt vanwege de beschikbaarheid van de gewenste accommodatie. Daarnaast moet u rekening houden met een hoger tarief, wanneer de accommodatie langer dan 2 uur wordt gereserveerd, of wanneer u na 18.00 uur 's avonds of op zaterdagmiddag van een aula of koffiekamer gebruik wilt maken.  


                  trost logo

         

               

                      ttt logo

Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen